top of page

Succes verhalen

DENISE

Een jaar na mijn zwangerschap besloot ik wat te gaan doen aan die extra kilo's. Dankzij het programma en de begeleiding van M&M ben ik in 12 weken 10 kilo kwijtgeraakt en heb ik mijn doel gehaald!

 

Tijdens het programma krijg je handvatten om gerechten net even anders te bereiden, zonder extra toevoegingen en krijg je, dankzij de app, ook ideeën voor tussendoortjes of een lunch. Hierdoor waren die 12 weken goed vol te houden. Het is eigenlijk een aanpassing op je dagelijkse leven, die ik ook na deze 12 weken goed kan volhouden.

 

De wekelijkse stok achter de deur zorgde er voor dat ik kritisch bleef kijken naar wat ik at. Daardoor zie je welke resultaten je hebt geboekt en dat motiveert ook weer! Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

KARIN

Sinds 19 april (met 2 vakanties tussendoor) ben ik ruim 14 kilo afgevallen dankzij en met behulp van Fit met M&M.

Ik heb het traject geen moment als straf en/of als een streng dieet ervaren. Sterker nog, het is heel erg goed te doen. En de Vytall app? Wat een heerlijke recepten staan daar in!

En natuurlijk heb ik weleens een ¨ik heb er vandaag geen zin in dag¨ gehad en was het resultaat niet wat ik ervan gehoopt en verwacht had, maar met de motiverende feedback van beide Michaels pak je het zo weer op!

En hoe fijn is het om bij het shoppen nu te zeggen ¨doe maar een maatje kleiner¨ in plaats van ¨doe maar een maatje groter¨!

Eigenlijk is het een kwestie van je levensstijl en eetpatroon aanpassen. Dat klinkt makkelijk, maar met behulp van Fit met M&M is het mij gelukt.

JOLIEN

In 12 weken tijd ben ik 6,3kg, 9 cm buikomvang en 9cm borstomvang kwijtgeraakt. Ik ben ontzettend bij met het resultaat en de begeleiding van Fit met M&M.

 

Het wekelijkse contact en de feedback waren een fijne stok achter de deur. Zeker op momenten dat het even niet gaat zoals je hoopt of verwacht is het fijn om een eerlijk en motiverend bericht te ontvangen waardoor je het oppakt en gewoon weer verder gaat.

 

Wat mij het meest is bijgebleven is het volgende: je valt niet af van één gezonde salade en je komt niet aan van het eten van één pizza. Je kan prima een avondje uit eten of een pizza afhalen als je hier de rest van de dag en/of week een beetje rekening mee houdt.

 

Het bijhouden van de gepersonaliseerde voedingsapp gaf me op een makkelijke manier inzicht in het aantal calorieën per dag en zorgde voor lekkere, afwisselende recepten. 


Mocht je net even die stok achter de deur nodig hebben is dit zeker een aanrader!

MARJAN

Ik heb het traject van Fit met M&M als zeer positief ervaren. De app is een goede ondersteuning, je wordt er bewust van wat alle voeding bevat aan voedingsstoffen, en hoeveel calorieën er in zitten.

 

Daarbij staan er hele lekkere recepten in de app. Ik heb jullie feedback als zeer prettig ervaren. Als het even wat minder gaat weten jullie dit positief te benaderen en je weer te motiveren om het gewoon weer op te pakken.

 

De PDF bestanden die jullie extra sturen bevat veel goede informatie. Ik ben heel blij met het resultaat.

KARIN

Ik was al jaren vergeefs aan het proberen om af te vallen en toen ik het programma van Fit met M&M voorbij zag komen. Ik heb ik mijn kans gegrepen.

 

Ik had al heel lang last mijn fysieke ongemakken en kreeg het advies mijn spieren te versterken dus dat waren 2 vliegen in 1 klap. Samen met manlief ben ik aan het sporten geslagen en serieus met onze voeding aan de slag gegaan. 

 

Ik wilde graag koolhydraatarm eten omdat mij dat erg goed bevalt en het was geen probleem om de app daar op in te stellen. 

 

Elke maandag het feedback moment was goede motivatie om vol te houden en als resultaat bijna 10 kg en 12 cm's kwijt! Inmiddels is de knop om en doen we doordeweeks 'netjes' en kan er in het weekend iets extra’s. 

 

Een grote aanrader om je weer fit te voelen met een berg energie. 

MIRTE

Ik heb het programma van Fit met M&M gevolgd. En wat ben ik ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt om mee te doen!

 

Ik heb mijn doelen behaald die ik samen met de trainers vastgesteld had, ik heb een veel beter inzicht in wat voeding en sport met je kan doen en ik zit nu gewoon supergoed in mijn vel en mijn rug is nu veel sterker. Hier ben ik echt trots op.

Voor het programma begon liep ik al een aantal jaar bij een dermatoloog vanwege een onrustig huid. Hierbij heb ik verschillende behandelingen gehad en producten geprobeerd maar niets hielp.

 

Na 2 weken bezig te zijn met het programma en aanpassingen te hebben gedaan op mijn voeding werd mijn huid rustig. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het geval. Ik heb nooit geweten dat de keuze voor bepaalde voeding hier zo’n grote invloed op kon hebben.

Ook wanneer afvallen niet alleen je doel is maar bijvoorbeeld ook droogtrainen en spieropbouw dan kunnen deze trainers je daarbij echt goed helpen.

Fit met M&M, zeker een aanrader!

mirte.jpg

SABINE

Vorig jaar kreeg ik uit het niets een hersenbloeding, mijn wereld op zijn kop. Gelukkig geen blijvende schade. Maar ik wilde me daarna graag mentaal en fysiek sterker gaan voelen, én een paar kilo kwijt.

 

Via Dynamic Motion kwam ik in contact met het programma Fit met M&M. De 12 weken zijn voorbij gevlogen. Het is zo goed vol te houden! En de 80/20 balans zorgt ervoor dat je ook best eens wat lekkers mag of gewoon een keer uit kan gaan eten. Met de Vytal app kan je iedere dag lekker eten.

 

Ik ben 8 kilo kwijtgeraakt, maar ik heb van Mike en Mike geleerd dat het feit dat ik me nu sterk en fit en energiek voel veel belangrijker is! De foto van Studio MyObjectiveals je je doel behaald hebt is de kers op de taart! 

MICHAEL

Mijn doel om deel te nemen aan dit programma was niet afvallen, maar juist om aan te komen in spiermassa. Door het werk wat ik doe, waarbij ik altijd in beweging ben, en het proberen gezond te eten viel ik eigenlijk juist af. 


Door mijn deelname aan dit programma werd ik mij veel bewuster van mijn eten. Ik eet nu meer calorieën, maar ik kijk ook naar een juist verdeling in voedingstoffen. Alles kun je heel goed in de VYTAL app bijhouden, daardoor blijft het heel overzichtelijk. 


Naast het eten is ook trainen een belangrijk onderdeel. In deze 12 weken ging ik 2 keer per week trainen onder goede begeleiding van Michael. En daarnaast gaf hij mij ook een trainingsschema voor thuis mee. 

Door deze combinatie van voeding en trainen zie ik al duidelijk verschil na 12 weken. Ik ben nu gemotiveerd geraakt om ook na het programma nog door te gaan! 

MARCHA

Reden voor mij mee te doen aan het programma was de wens een paar kilo af te vallen en meer bezig zijn met gezonde voeding.


Nu 12 weken later ben ik blij met het behaalde resultaat, -6 kg en ik heb een hoop geleerd over wat nou eigenlijk gezonde voeding is.


Fijn aan het programma vond ik de handige Vytal app waarin alle maaltijden per dag te vinden zijn. Staat er een keer iets tussen wat je niet zo lekker vindt, dan pas je dit gemakkelijk aan.

 

En natuurlijk niet te vergeten de stok achter de deur van M&M door het wekelijkse contact via hun feedbackformulier. Het wekelijks delen van je resultaten motiveerde mij om het programma zo goed mogelijk te blijven volgen.

 

Ondanks dat ik natuurlijk voor mezelf heb meegedaan, had het voor mij een positief effect dat er wekelijks iemand met je meekijkt.

JOHAN

Ik hoorde vele positieve berichten over het Fit met M&M programma. Hierdoor heb ik besloten om mee te doen. Mijn doel was 10 kilo afvallen, en uiteindelijk ben ik 11,4 kilo afgevallen. Dit mede door het eten van de lekkere recepten uit de Vytal app.

 

Fitness is niet zo mijn ding maar gelukkig is dit niet verplicht tijdens het programma. Ik heb tijdens de 12 weken veel gewandeld en hardgelopen waardoor ik aan de voorwaarde kon voldoen om 3x per week te bewegen.

Ik ben heel blij met het resultaat en hiervoor wil ik Michael en Michael bedanken voor de goede begeleiding en de positieve feedback. Ik raad het iedereen aan die graag wil afvallen.

ANJA

‘’Zo’n 12 weken geleden samen met mijn dochter (zie succes verhaal van Lielle) begonnen aan het programma van M&M, ik wilde al heel lang gezonder eten i.v.m. met gezondheidsklachten om te kijken of dat misschien zou helpen en daar tegelijkertijd wat kilo’s bij kwijt raken zou natuurlijk geweldig zijn!

De knop is gelijk omgegaan en ben er voor 100% in gestapt. Ik ben iedere dag minstens 3-5 km gaan lopen omdat ik geen kracht sport kon doen, daarbij de voedingsapp die bij het programma hoort gebruikt en het ging geweldig. Ik heb me echt aan die app gehouden als ik even niet wist wat te doen. Als ik even iets niet begreep dan stuurde ik een appje naar 1 van de m’s en binnen een uur had je antwoord terug. Je kreeg altijd een reactie op je feedback met motiverende antwoorden.

Ik heb dit als heel goed ervaren en ga hier zeker mee door en omdat ik ook mijn streef gewicht gehaald heb kregen we ook nog eens een foto van MyObjective cadeau van de mannen.

LIELLE

‘’Al eerder had ik het programma van Fit met M&M voorbij zien komen. Begin dit jaar zag ik het weer voorbij komen, met een start in april. Ik dacht dit is mijn kans, ik ga nu mee doen.

Ik ben nooit echt bezig geweest met mijn gewicht, stond vrijwel nooit op de weegschaal. Mijn motivatie om mee te doen, was dan ook niet zo zeer om gewicht te verliezen, maar om me fitter te voelen en gezonder te eten.

De Vytal app is hier echt ideaal voor om bij te houden hoeveel je nu eet. Ik kwam er achter dat ik te weinig en de verkeerde dingen at overdag, waardoor ik ‘s avonds honger had. Door overdag gezonde en voldoende te eten had ik ‘s avonds geen trek meer. Na een week of 6 volledig de app te volgen, wist ik wat ik kon eten en hoe dit te verdelen over de dag. Mijn nieuwe eetgewoonte was me eigen geworden en dit zet ik nu na het programma moeiteloos voort.

Al snel viel ik kilo’s en veel centimeters af. En het belangrijkste, ik voelde me echt heel fit! Ik ben zo blij mee te hebben gedaan aan dit programma, met de feedback iedere week was ik weer gemotiveerd voor de volgende week. Dit steuntje in de rug heeft me echt geholpen, gezonder te eten en me veel fitter te voelen’’.

WILLEMIEKE

Mijn doel om mee te doen aan dit programma was om me fitter te voelen en meer bezig te zijn met gezonde voeding.

 

Al vanaf jongs af aan ben ik een moeilijke eter, en ik vond het tijd dat daar verandering in moest komen. Tijdens het programma heb ik een hoop geleerd over wat nou gezonde voeding is en hoe ik bepaalde gerechten moet bereiden. Ik eet nu minder eenzijdig en voel mij veel fitter. Ook heb ik meer energie, en dat merkte ik terug tijdens de voetbalwedstrijden. Zo was ik bijvoorbeeld minder snel vermoeid en voelde ik mij fysiek sterker.

 

Wat ik zo fijn vond aan dit programma was het wekelijkse contact met M&M via hun feedbackformulier, door de feedback die ik kreeg bleef ik gemotiveerd om door te gaan. Ik ben ontzettend blij met het resultaat wat ik heb behaald en raad iedereen aan om mee te doen met Fit met M&M!

MARJOLIJN

Toen ik aan het programma begon was het zo'n beetje mijn laatste hoop. Ik heb al veel diëten gedaan, zoals streep je slank, Sonja Bakker en koolhydraatarm. Ik viel tijdelijk af maar verviel weer in mijn oude gewoontes. Het leek wel of mijn lichaam was uitgelijnd, want voordat ik begon, ging er niet veel meer af.

Ik begon met het programma en ik begon weer af te vallen. Ik kwam veel beter in mijn vel te zitten en werd ontzettend fit. Tijdens het programma heb ik niet het gevoel gehad dat ik aan het diëten was, omdat ik zoveel mocht eten en ook veel lekkere dingen. Er staan zoveel recepten in de vytal app.

 

De begeleiding van de 2 Michaels was erg goed, en het commentaar op de feedback was altijd prettig en bemoedigend. Als aanvulling, ik zou het iedereen aanraden om mee te doen.

M&M Rosalie-3828.jpg

ROSALIE

Na lang twijfelen heb ik me toch aangemeld voor het programma van M&M. Nooit gedacht dat ik na 12 weken kan zeggen dat ik 7,5 kg kwijt ben! 

 

De apps werken echt ontzettend fijn, vooral de voedingsapp. Hier staat precies in wat je mag hebben en wordt je bewust van de keuzes die je maakt! Hier lag vooral mijn probleem, ik had niet door hoeveel verschillende producten onwijs veel kcal kunnen bevatten! 

 

Met vragen kan je altijd terecht en krijg je snel antwoord!

Nu 12 weken verder gaan we gewoon verder waar we mee bezig zijn alleen zonder de steun en het programma van M&M! Ik zal het iedereen zeker aanraden! 

DIETHA

 De afgelopen 12 weken heb ik meegedaan aan het programma ‘Fit met M&M’. En ik kan het iedereen aanraden! Mijn doel was om 9 kilo af te vallen. Ook wilde ik me graag fitter

voelen en beter in mijn vel zitten. En dat is gelukt! Dankzij het makkelijke en duidelijke programma, wat ook zeker goed vol te houden is.

De voedingsapp is echt een hele makkelijke app, met hele lekkere recepten. De gerechten zijn ook zeer makkelijk om te maken en voor ieder wat wils! Daarnaast heb ik ook meer plezier gekregen in het sporten en bewegen. 2 á 3 keer in de week lekker een rondje wandelen en op de hometrainer. Dus zeker goed te doen!

Je staat er sowieso niet alleen voor. De Coaches staan altijd voor je klaar en helpen je waar nodig is. De wekelijkse feedback is een echte stimulans! Je kijkt er echt iedere week naar uit :) Ook is de informatie en de tips in de andere app heel interessant om te

lezen.

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om het programma te volgen. Het is zo goed bevallen dat ik met het volgende programma ook meedoe!

Tot slot zou ik zeggen: Twijfel je nog? Gewoon doen, het is mij ook gelukt! :)

Bedankt M&M!!

M&M Dietha-3884.jpg
Fit met M&M - Elma-0079.jpg

ELMA

Na heel veel verschillende diëten en afvalprogramma's te hebben gevolgd, hoorde ik van een collega over Fit met M&M. Ze sprak op donderdag over dit programma, en het begon de volgende maandag. Mijn eerste idee was om haar resultaat af te wachten en daarna zelf te beginnen met dit programma. Na een uurtje leek het me leuker om samen mee te doen. Op die manier kunnen we elkaar stimuleren en vragen/problemen bespreken.

Het programma is prettig om te volgen. De hoeveelheid die je mag eten is ruim voldoende, en wanneer je een keer een feestje hebt, hoef je je niet schuldig te voelen als je gezellig meedoet met de andere gasten. Op maandag geef je je maten en gewicht door via een feedbackformulier. Hier schrijf je ook op hoeveel uur je in die week hebt bewogen/gesport. Als ik op zondag zag dat dit te weinig was, trok ik snel mijn schoenen aan en ging een uur wandelen.

De recepten in de app zijn lekker en erg makkelijk te maken. De begeleiding van Mike en Mike was voor mij heel prettig. De fotoshoot van MyObjective is een mooie beloning.

LIMKE

'Ieder pondje gaat door het mondje'. De bewustwording was er zeker, maar de knop omzetten is een ander verhaal. 

Het programma van M&M had al langer mijn aandacht, maar dacht wel dat ik het zelf kon. Maar de discipline was ver te zoeken. Zeker na de Corona periode. Ik kreeg het niet meer voor elkaar om op mijn eten te letten. 

Tot mijn man en ik dachten dat dit nu toch echt wel het moment moest zijn om toch eens mee te doen. Al die mooie verhalen werkten hierin zeker mee. Als anderen dit kunnen, kunnen wij het ook. Samen hebben we ons opgegeven om mee te doen aan het programma. 

Het resultaat? Ruim 10 kilo lichter eveneens als de centimeters. De app is een prachtig middel om je doel te behalen. Genoeg variatie, genoeg te eten en de keuze is reuze. Het gezin leidt er geen seconde onder. Van (gebakken) aardappelen tot pasta, alles mag je eten. Geen lastige situaties voor het gezin.

3 keer per week sporten is echt wel haalbaar, je moet er echt tijd voor maken. Actief lopen is ook voldoende als je niet de gehele tijd in de sportschool wil staan. 

De bewustwording is er nog meer, de knop is omgezet. Een mooi programma!

Fit met M&M - L&J-9904.jpg
Fit met M&M - Leonie-9634.jpg

LEONIE

Heb je elk jaar het voornemen om per 1 januari gezonder te gaan eten en meer te bewegen, maar houd je dat altijd maar 1 week vol?

Dan heb ik de tip voor je:
Begin een week later en start op 8 januari met dit 12 weken durende, hele leuke en makkelijk vol te houden online coachingsprogramma!!!

Je hebt elke dag keuze uit heel veel heerlijke recepten en lekkere tussendoortjes (geen bijzonder dieet) en via app of mail prettig contact met de coach.

Je moet bereid zijn om minimaal 2a 3 uur per week te sporten/actief te bewegen.

Ik ben in september gestart met het programma en super blij met het eindresultaat. Naast dat ik me nu bewust ben van wat ik eet, ben ik ook fitter én de nodige kilo's en centimeters kwijtgeraakt! 

Dus wil jij dat ook, twijfel dan niet en schrijf je in!

P.S.: Omdat het een online programma is, hoef je niet van Flakkee te komen om mee te kunnen doen!! 

CAROLINE

De afgelopen 12 weken heb ik het programma van Fit met M&M gevolgd. Wat ben ik blij dat ik eraan heb deelgenomen. Ik zit lekkerder in mijn vel, voel me energieker en ben bewust bezig met voeding. Mijn doel, dat ik ruimschoots heb behaald, was 6 kg afvallen en gezonder eten. 

Via de voedingsapp kun je precies plannen wat je die dag of week zou willen eten. Het is een duidelijke app, met veel en, niet geheel onbelangrijk , lekkere gerechten. 

Naast de voeding deed ik drie keer per week bewust bewegen. Eén keer in de week naar de sportschool en twee keer per week een rondje van ongeveer 4 á 5 km per keer wandelen. Goed te doen dus! 

Iedere maandag heb je per e-mail contact met je coach om de resultaten van de voorgaande week door te geven en daarop feedback te ontvangen. Dat is een goede stok achter de deur. 

Voordat ik hieraan begon, had ik vaak erge hoofdpijn. De afgelopen 12 weken heb ik bijna geen hoofdpijn gehad. Zo zie je maar wat gezonde voeding, een gestructureerd voedingsschema en voldoende water drinken met je kan doen. Voor mij was het programma een duw in de rug naar een gezondere leefstijl.

Michaels, bedankt!

Fit met M&M - Caroline-9591.jpg
M&M Danielle-3973.jpg

DANIELLE

Kan je dat gevoel…… Je voelt je futloos en zit niet lekker in je vel. Dat is het moment om er wat aan te gaan doen! Zo ben ik in januari 2024 gestart met het Fit met M&M programma. 

Het mooie aan dit programma is dat je je doelen vast gaat stellen en zowel op het vlak van voeding als bewegen aan de slag gaat. De regie ligt bij jezelf, maar je word digitaal ondersteund door beide Michaels.

 

Je maakt gebruik van verschillende apps. Voor voeding, beweging en coaching/informatie. Aan het begin dacht ik dat ik moeite zou hebben een ander voedingspatroon aan te houden. Dit bleek echter niet het geval. De Vytal app staat vol met heerlijke gevarieerde gerechten. Door het 80/20 principe kan je ook echt wel een keer zondigen en nog steeds resultaten boeken.

 

Het minimaal 3x per week sporten was voor mij goed vol te houden. Helemaal omdat het vooral om het principe bewegen gaat (fitness, wandelen, fietsen etc). 

 

Doordat het programma 12 weken duurt zit het voedingspatroon en het bewegen inmiddels in mijn dagelijkse routine. Ik voel mij energieker, sterker en zit lekkerder in mijn vel.

CORINA

Toen ik in januari begon met het programma van Fit met M&M had ik niet verwacht dat ik het zo goed vol zou gaan houden.

 

Met de Vytal app weet je precies hoeveel calorieën je binnenkrijgt en hoeveel je er iedere dag overhoudt. Oké ik had ook wel eens geen zin om "gezond" te doen, maar daar is gewoon ruimte voor.

 

Met voldoende beweging erbij, in mijn geval iedere avond 3 à 4km lopen, moet je wel afvallen en als het even een week minder gaat krijg je positieve feedback, wat voor mij echt een stok achter de deur was. Het heeft mij gemotiveerd om nog meer te gaan lopen en om nog gezonder te gaan eten.

 

Ik ben in deze 12 weken 6,2 kilo afgevallen en 8cm buikomtrek kwijt geraakt. Ik voel me veel lekkerder in mijn vel en ga ook zeker door, want mijn einddoel is nog niet behaald.

 

Ik kan het iedereen aanraden om mee te gaan doen!

M&M Corina-3504.jpg
bottom of page