top of page

Succes verhalen

DENISE

Een jaar na mijn zwangerschap besloot ik wat te gaan doen aan die extra kilo's. Dankzij het programma en de begeleiding van M&M ben ik in 12 weken 10 kilo kwijtgeraakt en heb ik mijn doel gehaald!

 

Tijdens het programma krijg je handvatten om gerechten net even anders te bereiden, zonder extra toevoegingen en krijg je, dankzij de app, ook ideeën voor tussendoortjes of een lunch. Hierdoor waren die 12 weken goed vol te houden. Het is eigenlijk een aanpassing op je dagelijkse leven, die ik ook na deze 12 weken goed kan volhouden.

 

De wekelijkse stok achter de deur zorgde er voor dat ik kritisch bleef kijken naar wat ik at. Daardoor zie je welke resultaten je hebt geboekt en dat motiveert ook weer! Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

KARIN

Sinds 19 april (met 2 vakanties tussendoor) ben ik ruim 14 kilo afgevallen dankzij en met behulp van Fit met M&M.

Ik heb het traject geen moment als straf en/of als een streng dieet ervaren. Sterker nog, het is heel erg goed te doen. En de Vytall app? Wat een heerlijke recepten staan daar in!

En natuurlijk heb ik weleens een ¨ik heb er vandaag geen zin in dag¨ gehad en was het resultaat niet wat ik ervan gehoopt en verwacht had, maar met de motiverende feedback van beide Michaels pak je het zo weer op!

En hoe fijn is het om bij het shoppen nu te zeggen ¨doe maar een maatje kleiner¨ in plaats van ¨doe maar een maatje groter¨!

Eigenlijk is het een kwestie van je levensstijl en eetpatroon aanpassen. Dat klinkt makkelijk, maar met behulp van Fit met M&M is het mij gelukt.

JOLIEN

In 12 weken tijd ben ik 6,3kg, 9 cm buikomvang en 9cm borstomvang kwijtgeraakt. Ik ben ontzettend bij met het resultaat en de begeleiding van Fit met M&M.

 

Het wekelijkse contact en de feedback waren een fijne stok achter de deur. Zeker op momenten dat het even niet gaat zoals je hoopt of verwacht is het fijn om een eerlijk en motiverend bericht te ontvangen waardoor je het oppakt en gewoon weer verder gaat.

 

Wat mij het meest is bijgebleven is het volgende: je valt niet af van één gezonde salade en je komt niet aan van het eten van één pizza. Je kan prima een avondje uit eten of een pizza afhalen als je hier de rest van de dag en/of week een beetje rekening mee houdt.

 

Het bijhouden van de gepersonaliseerde voedingsapp gaf me op een makkelijke manier inzicht in het aantal calorieën per dag en zorgde voor lekkere, afwisselende recepten. 


Mocht je net even die stok achter de deur nodig hebben is dit zeker een aanrader!

MARJAN

Ik heb het traject van Fit met M&M als zeer positief ervaren. De app is een goede ondersteuning, je wordt er bewust van wat alle voeding bevat aan voedingsstoffen, en hoeveel calorieën er in zitten.

 

Daarbij staan er hele lekkere recepten in de app. Ik heb jullie feedback als zeer prettig ervaren. Als het even wat minder gaat weten jullie dit positief te benaderen en je weer te motiveren om het gewoon weer op te pakken.

 

De PDF bestanden die jullie extra sturen bevat veel goede informatie. Ik ben heel blij met het resultaat.

KARIN

Ik was al jaren vergeefs aan het proberen om af te vallen en toen ik het programma van Fit met M&M voorbij zag komen. Ik heb ik mijn kans gegrepen.

 

Ik had al heel lang last mijn fysieke ongemakken en kreeg het advies mijn spieren te versterken dus dat waren 2 vliegen in 1 klap. Samen met manlief ben ik aan het sporten geslagen en serieus met onze voeding aan de slag gegaan. 

 

Ik wilde graag koolhydraatarm eten omdat mij dat erg goed bevalt en het was geen probleem om de app daar op in te stellen. 

 

Elke maandag het feedback moment was goede motivatie om vol te houden en als resultaat bijna 10 kg en 12 cm's kwijt! Inmiddels is de knop om en doen we doordeweeks 'netjes' en kan er in het weekend iets extra’s. 

 

Een grote aanrader om je weer fit te voelen met een berg energie. 

MIRTE

Ik heb het programma van Fit met M&M gevolgd. En wat ben ik ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt om mee te doen!

 

Ik heb mijn doelen behaald die ik samen met de trainers vastgesteld had, ik heb een veel beter inzicht in wat voeding en sport met je kan doen en ik zit nu gewoon supergoed in mijn vel en mijn rug is nu veel sterker. Hier ben ik echt trots op.

Voor het programma begon liep ik al een aantal jaar bij een dermatoloog vanwege een onrustig huid. Hierbij heb ik verschillende behandelingen gehad en producten geprobeerd maar niets hielp.

 

Na 2 weken bezig te zijn met het programma en aanpassingen te hebben gedaan op mijn voeding werd mijn huid rustig. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het geval. Ik heb nooit geweten dat de keuze voor bepaalde voeding hier zo’n grote invloed op kon hebben.

Ook wanneer afvallen niet alleen je doel is maar bijvoorbeeld ook droogtrainen en spieropbouw dan kunnen deze trainers je daarbij echt goed helpen.

Fit met M&M, zeker een aanrader!

mirte.jpg

SABINE

Vorig jaar kreeg ik uit het niets een hersenbloeding, mijn wereld op zijn kop. Gelukkig geen blijvende schade. Maar ik wilde me daarna graag mentaal en fysiek sterker gaan voelen, én een paar kilo kwijt.

 

Via Dynamic Motion kwam ik in contact met het programma Fit met M&M. De 12 weken zijn voorbij gevlogen. Het is zo goed vol te houden! En de 80/20 balans zorgt ervoor dat je ook best eens wat lekkers mag of gewoon een keer uit kan gaan eten. Met de Vytal app kan je iedere dag lekker eten.

 

Ik ben 8 kilo kwijtgeraakt, maar ik heb van Mike en Mike geleerd dat het feit dat ik me nu sterk en fit en energiek voel veel belangrijker is! De foto van Studio MyObjectiveals je je doel behaald hebt is de kers op de taart! 

MICHAEL

Mijn doel om deel te nemen aan dit programma was niet afvallen, maar juist om aan te komen in spiermassa. Door het werk wat ik doe, waarbij ik altijd in beweging ben, en het proberen gezond te eten viel ik eigenlijk juist af. 


Door mijn deelname aan dit programma werd ik mij veel bewuster van mijn eten. Ik eet nu meer calorieën, maar ik kijk ook naar een juist verdeling in voedingstoffen. Alles kun je heel goed in de VYTAL app bijhouden, daardoor blijft het heel overzichtelijk. 


Naast het eten is ook trainen een belangrijk onderdeel. In deze 12 weken ging ik 2 keer per week trainen onder goede begeleiding van Michael. En daarnaast gaf hij mij ook een trainingsschema voor thuis mee. 

Door deze combinatie van voeding en trainen zie ik al duidelijk verschil na 12 weken. Ik ben nu gemotiveerd geraakt om ook na het programma nog door te gaan! 

MARCHA

Reden voor mij mee te doen aan het programma was de wens een paar kilo af te vallen en meer bezig zijn met gezonde voeding.


Nu 12 weken later ben ik blij met het behaalde resultaat, -6 kg en ik heb een hoop geleerd over wat nou eigenlijk gezonde voeding is.


Fijn aan het programma vond ik de handige Vytal app waarin alle maaltijden per dag te vinden zijn. Staat er een keer iets tussen wat je niet zo lekker vindt, dan pas je dit gemakkelijk aan.

 

En natuurlijk niet te vergeten de stok achter de deur van M&M door het wekelijkse contact via hun feedbackformulier. Het wekelijks delen van je resultaten motiveerde mij om het programma zo goed mogelijk te blijven volgen.

 

Ondanks dat ik natuurlijk voor mezelf heb meegedaan, had het voor mij een positief effect dat er wekelijks iemand met je meekijkt.

JOHAN

Ik hoorde vele positieve berichten over het Fit met M&M programma. Hierdoor heb ik besloten om mee te doen. Mijn doel was 10 kilo afvallen, en uiteindelijk ben ik 11,4 kilo afgevallen. Dit mede door het eten van de lekkere recepten uit de Vytal app.

 

Fitness is niet zo mijn ding maar gelukkig is dit niet verplicht tijdens het programma. Ik heb tijdens de 12 weken veel gewandeld en hardgelopen waardoor ik aan de voorwaarde kon voldoen om 3x per week te bewegen.

Ik ben heel blij met het resultaat en hiervoor wil ik Michael en Michael bedanken voor de goede begeleiding en de positieve feedback. Ik raad het iedereen aan die graag wil afvallen.

ANJA

‘’Zo’n 12 weken geleden samen met mijn dochter (zie succes verhaal van Lielle) begonnen aan het programma van M&M, ik wilde al heel lang gezonder eten i.v.m. met gezondheidsklachten om te kijken of dat misschien zou helpen en daar tegelijkertijd wat kilo’s bij kwijt raken zou natuurlijk geweldig zijn!

De knop is gelijk omgegaan en ben er voor 100% in gestapt. Ik ben iedere dag minstens 3-5 km gaan lopen omdat ik geen kracht sport kon doen, daarbij de voedingsapp die bij het programma hoort gebruikt en het ging geweldig. Ik heb me echt aan die app gehouden als ik even niet wist wat te doen. Als ik even iets niet begreep dan stuurde ik een appje naar 1 van de m’s en binnen een uur had je antwoord terug. Je kreeg altijd een reactie op je feedback met motiverende antwoorden.

Ik heb dit als heel goed ervaren en ga hier zeker mee door en omdat ik ook mijn streef gewicht gehaald heb kregen we ook nog eens een foto van MyObjective cadeau van de mannen.

LIELLE

‘’Al eerder had ik het programma van Fit met M&M voorbij zien komen. Begin dit jaar zag ik het weer voorbij komen, met een start in april. Ik dacht dit is mijn kans, ik ga nu mee doen.

Ik ben nooit echt bezig geweest met mijn gewicht, stond vrijwel nooit op de weegschaal. Mijn motivatie om mee te doen, was dan ook niet zo zeer om gewicht te verliezen, maar om me fitter te voelen en gezonder te eten.

De Vytal app is hier echt ideaal voor om bij te houden hoeveel je nu eet. Ik kwam er achter dat ik te weinig en de verkeerde dingen at overdag, waardoor ik ‘s avonds honger had. Door overdag gezonde en voldoende te eten had ik ‘s avonds geen trek meer. Na een week of 6 volledig de app te volgen, wist ik wat ik kon eten en hoe dit te verdelen over de dag. Mijn nieuwe eetgewoonte was me eigen geworden en dit zet ik nu na het programma moeiteloos voort.

Al snel viel ik kilo’s en veel centimeters af. En het belangrijkste, ik voelde me echt heel fit! Ik ben zo blij mee te hebben gedaan aan dit programma, met de feedback iedere week was ik weer gemotiveerd voor de volgende week. Dit steuntje in de rug heeft me echt geholpen, gezonder te eten en me veel fitter te voelen’’.

WILLEMIEKE

Mijn doel om mee te doen aan dit programma was om me fitter te voelen en meer bezig te zijn met gezonde voeding.

 

Al vanaf jongs af aan ben ik een moeilijke eter, en ik vond het tijd dat daar verandering in moest komen. Tijdens het programma heb ik een hoop geleerd over wat nou gezonde voeding is en hoe ik bepaalde gerechten moet bereiden. Ik eet nu minder eenzijdig en voel mij veel fitter. Ook heb ik meer energie, en dat merkte ik terug tijdens de voetbalwedstrijden. Zo was ik bijvoorbeeld minder snel vermoeid en voelde ik mij fysiek sterker.

 

Wat ik zo fijn vond aan dit programma was het wekelijkse contact met M&M via hun feedbackformulier, door de feedback die ik kreeg bleef ik gemotiveerd om door te gaan. Ik ben ontzettend blij met het resultaat wat ik heb behaald en raad iedereen aan om mee te doen met Fit met M&M!

MARJOLIJN

Toen ik aan het programma begon was het zo'n beetje mijn laatste hoop. Ik heb al veel diëten gedaan, zoals streep je slank, Sonja Bakker en koolhydraatarm. Ik viel tijdelijk af maar verviel weer in mijn oude gewoontes. Het leek wel of mijn lichaam was uitgelijnd, want voordat ik begon, ging er niet veel meer af.

Ik begon met het programma en ik begon weer af te vallen. Ik kwam veel beter in mijn vel te zitten en werd ontzettend fit. Tijdens het programma heb ik niet het gevoel gehad dat ik aan het diëten was, omdat ik zoveel mocht eten en ook veel lekkere dingen. Er staan zoveel recepten in de vytal app.

 

De begeleiding van de 2 Michaels was erg goed, en het commentaar op de feedback was altijd prettig en bemoedigend. Als aanvulling, ik zou het iedereen aanraden om mee te doen.

bottom of page