top of page

Welkom op onze website. Wij zijn Michael en Michael. De afgelopen 15 jaar hebben wij onszelf ontwikkelt op verschillende gebieden die te maken hebben met beweging, voeding en leefstijlcoaching. Hiervoor hebben we verschillende diploma’s en certificaten behaald. Hieronder een kleine greep uit onze gezamenlijke kennis.

  • Opleiding Sport en Bewegen (cios)

  • Medical Fitness Instructor 

  • Fitvak A (Fitnesstrainer)

  • Fitvak B (Personal trainer)

  • Gewichtsconsulent 

  • Leefstijlcoach

  • Vitaalcoach (gespecialiseerd op het gebied van beweging, voeding en leefstijlcoaching)

  • Practical Nutrition 1 (voedingsopleiding basis)

  • Practical Nutrition 2 (voedingsopleiding vervolg)

Waarom een coach?

Dit is de beste manier om snel te leren en resultaat te boeken. Ook wij hebben coaches. Ondanks dat wij al jaren ervaring hebben in sport, voeding en afvallen. Een coach is iemand die objectief met jou mee kijkt en jou iets wil leren en naar een hoger level wil brengen. Een coach kan zonder emoties naar jouw progressie kijken en je helpen zoeken naar oorzaken en oplossingen wanneer het even niet gaat zoals het zou moeten gaan.

Nog een belangrijk punt om een coach te nemen is dat niemand alles weet. Jij niet, maar wij ook niet. En daarom is het belangrijk om bij de zoektocht naar een coach te kijken of hij of zij jou nieuwe dingen kan leren.

Laten we even vooropstellen dat je geen coaching van ons hoeft te volgen. Zoek een coach die bij jou past en die met andere mensen al de resultaten heeft geboekt die jij wilt gaan bereiken. 

Waar zijn wij goed in?

Wij zijn goed in het begeleiden van mensen die willen afvallen, fysieke doelen hebben en gezondere keuzes willen maken betreft voeding en lifestyle.

Van ons leer je dus meer dan alleen over voeding en training. Wij brengen onze klanten kennis bij over allerlei zaken om je dagelijks leven te optimaliseren. Kennis over een gezonde en fitte lifestyle waar je niet alleen profijt van hebt in de sportschool maar ook in je dagelijks leven.

Iedereen heeft soms een stok achter de deur nodig. Dit is ook een reden waarom wij een coach hebben en iedereen aanraden om een coach te zoeken. Wanneer je alles zelf doet is het heel makkelijk om je training een keer over te slaan of je voeding te laten versloffen. Maar wanneer je weet dat er aan het einde van de week iemand is die met je meekijkt of jij progressie hebt geboekt is de kans een stuk groter dat je het niet laat versloffen.

Zijn wij jouw geschikte coach?

Geef je dan op voor ons programma 👇🏻

“Als jij denkt dat je het soms zwaar hebt (wat zeker soms zo zal zijn), bedenk dan dat je twee keuzes hebt: jezelf als slachtoffer van je omstandigheden gedragen, of je verantwoordelijkheid nemen en je realiseren dat alles bij jezelf begint.”

bottom of page